top of page
сватбена рокля на закачалка

ЗАЩО ДА ПРОДАДЕТЕ РОКЛЯТА СИ

Ето няколко причини

Булчинската рокля е една от най-сантименталните покупки в живота на всяка жена и е истинска загуба, че често остава да събира прах в гардероба. Представете си, че може да донесе радост и любов в друго семейство, а вие да освободите пространство в гардероба си. Нашият бутик е без аналог в България и тъкмо при нас може да сте сигурни, че ще се погрижим роклята Ви ще донесе много радост на новата си притежателка.

НЕКА БЛЕСТИ!

Да продадете сватбената си рокля е тежък процес - ние ще се заемем с всичко и когато продадем роклята, ще получите исканата от Вас сума (работим на консигнация).

 Studio ReBright отговаря за заснемането, стилизирането и оценяването на роклята. При нас се случват и 1-1 пробите, така че бъдещите булки да могат да видят, усетят и да се влюбят в новата си рокля.

НУЛА НАПРЕЖЕНИЕ

НОВИ РЕСУРСИ

Независимо дали приоритетът Ви е да освободите място в гардероба, да дадете своя принос към планетата или да се сдобиете с бюджет за дълго отлагана покупка или почивка, да продадете роклята си означава да й дадете шанс да засияе отново.

сватбена рокля върху маса

ИСКАТЕ ДА ДАДЕТЕ НОВ ЖИВОТ НА РОКЛЯТА СИ?

bottom of page