top of page

ПРОФЕСИЯ СВАТБЕН АГЕНТ С МИЛИЦА ОТ BEDUIN

Актуализирано: 23.11.2023 г.


wedding planner
Фотография: Bedouin Архив


woman arranging flowers
Фотография: Bedouin Архив

Има хора, към които не можеш да бъдеш безпристрастен. Те са замесени от друг тип брашно- по-фино, но със силна структура. Омесват се и се изменят във вода, преминавайки през предизвикателствата със завидна доза финес. Тези “същински звездни паяци” могат да бъдат както Керуакови герои от “По Пътя”, търсещи смисъла, вечно изгубени и намиращи себе-си битници, така и смели, решителни и морално извисени Булгакови “Маргарити”. Едно е сигурно – открили своя елемент, те могат да обърнат планини, докато се награждават с хубаво питие за добре свършената работа. Събота е, неприлично рано за един хедонист да е буден, но Милица Янкова вече твори декорите на поредното сватбено събитие.– Вече трети сезон си двигателят на сватбените събития в Bedouin, къде според теб се крие ключът към успеха? – Идеята на сватбения агент и на човека който менажира, организира и се грижи да се случи този специален момент, е да спечели доверието на хората, да успее да го задържи, да умее да им вдъхва спокойствие и сигурност. Трябва достатъчно фино да се лавира между техните желания и твоята визия. Осъзнавам, че те поверяват най-важния момент в живота си на нас и подхождам с много разбиране, спокойствие и баланс. Всъщност, в работата ми основното е както творчество с материалите, за да създам декорите и атмосферата, така и изкуството на комуникацията. Тя е определяща.


wedding picnic
Фотография: Bedouin Архив

Събитието трябва да отразява младоженците и това е най-важното правило- да отговаря на душите на хората. За днешното например, темата е пътуване, защото още на първия разговор разбрах, че именно пътешествията са изградили любовта им. Когато започнахме да оформяме поканите,булката искаше да прилича на пощенска картичка.Така стигнахме до есенцията- да бъде с различни акценти, свързани с техните преживявания. Важно е да оставиш егото си и въпроса “харесва ли ми” и вместо него да си зададеш “как мога да го извися естетически”


– Кои са подводните камъни и как се справяш с тях? – Събитието трябва да отразява младоженците и това е най-важното правило- да отговаря на душите на хората. За днешното например, темата е пътуване, защото още на първия разговор разбрах, че именно пътешествията са изградили любовта им. Когато започнахме да оформяме поканите,булката искаше да прилича на пощенска картичка.Така стигнахме до есенцията- да бъде с различни акценти, свързани с техните преживявания. Важно е да оставиш егото си и въпроса “харесва ли ми” и вместо него да си зададеш “как мога да го извися естетически”


a couple on a bench in nature
Фотография: Bedouin Архив

– За много предприемачи епидемичната обстановка хвърли тежка сянка върху оцеляването на бизнеса. Вашият бранш пострада най-много. – Всички младоженци посрещнаха с разбиране и готовност да променят концепцията и датите. Изместихме някои от големите събития за догодина, а този сезон организирахме малки и сплотени събития- романтични ритуали в планината. Качихме се на Гарванов чукар, една невероятна панорамна местност в близост. Този тип събития са свързани с големи приключения. Въпросът е усещането и вълнението да принадлежите един на друг да бъде балансирано. Карантината постави всички ни в непреживяна преди ситуация и бързата адекватна реакция очерта линията между успех и неуспех.


– След поредното събитие, на което си изгубила бройката, кое те кара да ставаш сутрин и да продължаваш да си отдадена на работата си? – Освен красотата, която ми е двигателна сила, мисията ни тук е обвързана и със социално предприемачество. В Bedouin сме се заели с нелеката задача да покровителстваме и инвестираме нечовешка доза усилия в това. Работим с млади хора от други етноси, които превъзпитаваме всеки ден. Учим ги на неща, на които повечето от тях няма кой да им покаже вкъщи. В този край те нямат друга опция за поминък, който да ги развива и да им дава възможност за изява. Не се смятаме за алтруисти, но когато си се захванал с нещо и толкова хора гледат към теб, нямаш право да се проваляш.

wedding sign love with flowers
Фотография: Bedouin Архив

Имаше една древна китайска поговорка, че ако искаш щастие за един час си подремваш, ако е за ден- отиваш на риболов, но ако е за цял живот- намираш как да си полезен на някого.


Най-любимият ми момент е да се скъсам от бачкане, да оформя перфектно събитието, да си облека готината копринена рокля, да си сипя едно питие и да се гмурна в атмосферата, която съм изготвила. Това дали е хедонизъм...​

a couple setting on a sofa outdoor
Фотография: Bedouin Архив

birdview of a venue
Фотография: Bedouin Архив

116 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page